Het Hobbypaviljoentje

Het Hobbypaviljoentje


Welkom bij Het Hobbypaviljoentje!

In mijn webwinkel vind je een uitgebreid gamma aan materialen voor je papierhobby's zoals wenskaarten maken, scrapbooking en mixed media. Vind je toch iets niet, laat het me weten en dan zoek ik het even uit voor jou!

Bij elke aankoop krijg je een tegoedbon van 5% van het totaalbedrag van deze aankoop (uitgezonderd verzendkosten en cadeaubonnen). Bij je volgende bestelling kan je deze tegoedbon inruilen (uitgezonderd bij aankoop van cadeaubonnen). Bestel je online? Geen probleem, geef dan de unieke code van je tegoedbon door in het opmerkingsveldje en ik verreken deze op je orderbevestiging.

Verzendkosten worden na het verwerken van je bestelling per gewicht aangerekend. Voor het volledige overzicht van verzendkosten kan je terecht op het tabje "verzendkosten" op deze homepagina. Verzendkosten worden toegepast NA de verrekening van eventuele kortingen (tegoedbonnen, uitverkoopkorting, ...). Cadeaubonnen worden nooit portvrij verzonden tenzij via email.

Wij raden aan om GOOGLE CHROME als uw browser in te stellen in plaats van INTERNET EXPLORER. Met Internet Explorer zal u problemen ondervinden tijdens het bestelproces.

U bent ook welkom in mijn winkeltje:

Boshoek 38
2480 Dessel

Openingstijden zijn:
Dinsdag:        van 13:00 uur tot 17:00 uur
Woensdag:     van 09:00 uur tot 12:00 uur
Zaterdag:      van 09:00 uur tot 12:00 uur

Gesloten op feestdagen

EINDEJAARSSLUITING VAN 18 DECEMBER 2021 TOT EN MET 1 JANUARI 2022

Betalen in de winkel kan cash, met bancontact of met Payconiq.

Wegens mijn andere job ben ik telefonisch niet bereikbaar maar u kan mij altijd via email contacteren en dan beantwoord ik uw vragen zo spoedig mogelijk. Gelieve geen berichten via Messenger te sturen, deze worden niet gelezen.


Langs deze weg willen wij jullie al uitnodigen voor ons Hobbyevent dat op zaterdag 19 februari 2022 zal plaatsvinden. Verdere info wordt nog meegedeeld via Facebook en onze website maar we kunnen al verklappen dat er demo's en workshops door vertegenwoordigers van verschillende merken gegeven zullen worden. Ook is er de mogelijkheid om een tafel te huren waar jullie jullie tweedehands hobbymaterialen kunnen verkopen. Drank en een stukje taart of een tas soep kunnen aan democratische prijzen aangekocht worden.

Noteer deze datum alvast in jullie agenda!Vanaf nu verkrijgbaar: de nieuwe release van Jenine's Art "Warm and Cosy"
Zie voor de volledige reeks bij "Recent toegevoegd" - "19/11/2021"Nieuwe Journal Essential snijmallen van Studio Light nu beschikbaar!
Zie voor de volledige reeks bij "Recent toegevoegd" - "17/11/2021"Verkrijgbaar vanaf 03/11/2021

Nieuwe Hobbyzine Plus 45

Nieuwe release Jeanine's Art "Winter Charme"Zie voor de volledige reeks bij "Nieuw Vanaf" - "Verkrijgbaar vanaf 03/11/21"Nieuwe Essentials snijmallen van Studio Light nu beschikbaar!
Zie voor de volledige reeks bij "Recent toegevoegd" - "21/10/2021"Het Jaarboek van het Hobbyjournaal is beschikbaar vanaf 27/10/2021 en kan nu al besteld worden.


Voorverkoop Marianne Design november 2021
Bestel nu reeds de nieuwe collectie van Marianne Design en ontvang 10% extra korting bovenop onze scherpe prijzen.
Actie geldig tot en met 17/10/2021


OPGELET: Als u samen met de voorverkoopcollectie andere artikelen bestelt die al wel op stock zijn en u wilt dat deze vroeger uitgeleverd worden, dient u deze op een aparte bestelling te zetten. Anders wordt uw volledige bestelling samen verstuurd wanneer de voorverkoopcollectie op stock komt.

Zie voor de volledige reeks bij "Nieuw" - "Verkrijgbaar vanaf 22/10/2021"Verkrijgbaar vanaf 20/10/21

Nieuwe Hobbyjournaal 200
Nieuwe release "Awesome Winter" van Amy Design

Zie voor de volledige reeks bij "Nieuw Vanaf" - "20/010/21"Nieuwe Stitch & Do Boek 13 verkrijgbaar vanaf 27/10/21
Omdat het Joyn spaarprogramma niet voor iedereen beschikbaar is, zijn wij genoodzaakt om over te stappen op een ander beloningssysteem. Gespaarde punten kunnen nog ingeruild worden tot en met 29/10/21. Vanaf 5/10/2021 krijgt elke klant een tegoedbon ter waarde van 5% van het aankoopbedrag. Deze tegoedbon kan je binnen twee maanden in mindering brengen van je nieuwe aankoop.